چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳

کلمات ترجمه شده: +۱۴۰۰۰۰۰۰۰ کلمه

کتاب ترجمه شده : بیش از 210 جلد کتاب

مقاله ترجمه شده : بیش از 10300 مقاله

پایان نامه ترجمه شده : بیش از 160 پایان نامه

نگارش رزومه CV و Cover Letter

در این بخش با نگارش رزومه ، نگارش CV و نگارش کاورلتر COVER LETTER بیشتر آشنا می شویم.

مرکز زمان سرویس نگارش رزومه ، CV و کاورلتر COVER LETTER را ارائه می دهد. می توانید از خدمات تخصصی نگارش و ویرایش رزومه، CV و کاورلتر مرکز زمان به زبان های انگلیسی، فارسی، ترکی استانبولی و ترکی آذربایجانی استفاده کنید. مخاطبان ما شامل دو دسته هستند. دسته اول به دنبال کاریابی در داخل کشور هستند و اکثرا به رزومه های کاری فارسی نیاز دارند. دسته دوم به دنبال مهاجرت کاری و یا ادامه تحصیل و پذیرش بورس تحصیلی در خارج از کشور هستند.

نگارش رزومه CV و Cover Letter نوشتن حرفه ای رزومه (Resume)، CV (Curriculum Vitae) و کاورلتر (نامه پوششی یا حماتی Cover Letter) نیازمند داشتن مهارت و تجربه است.

برای مشاهده لیست کامل مطالب این بخش کلیک کنید : نمایش لیست عناوین این بخش

رزومه، cv و کاورلتر سرنوشت ساز هستند. کیفیت رزومه و cv در موفقیت و حصول نتیجه اهمیت بالایی دارد. تمامی تلاش ما در مرکز زمان این است که سرویس نگارش resume و cv در بهترین سطح ممکن ارائه شود تا مشتریان مان بتوانند مطابق برنامه و خواسته و آرزوهای شان به آنچه درحیطه کاری و تحصیلی می اندیشند دست یابند.

رزومه سرنوشت ساز (Professional Resume)

هر اداره، سازمان، شرکت، نهاد، مجموعه، دانشگاه، مرکز آموزشی، کشور و دولت و زبانی خصوصیات و استانداردهای متعارف و غیرمتعارف خود را دارد. در نگارش رزومه و cv و کاورلتر به صورت حرفه ای می بایست تمامی جزئیات مرتبط با قوانین، سلایق، عادات و عرف را رعایت نمود. قوانین و مقررات و عرف و فرهنگ هر کشور و فرهنگ و زبانی دارای ظرافت ها و جزئیات بسیار است. وظیفه نویسنده رزومه رعایت تمامی چهارچوب های حقوقی و فرهنگی در ارائه متنی رسا، واضح و بدون نقص است.

رزومه سرنوشت ساز (Professional Resume) همواره به دنبال بهترین تم ها، قالب ها، طرح های گرافیکی، ساختارهای ارائه محتوا و سبک بیان هستیم.
در طراحی و سبک نگارش و نحوه ارائه محتوا، همواره در تلاشیم تا بهترین و حرفه ای ترین کار را ارائه دهیم.

نگارش رزومه، cv و کاورلتر cover letter نیازمند در اختیار داشتن دانش، تجربه و مهارت است. بنابراین در صورتی که در این حوزه از تجربه و دانش و مهارت کافی برخوردار نیست حتما مشاوره بگیرید.

استعلام قیمت رزومه نویسی + ثبت سفارش

استعلام قیمت رزومه نویسی + ثبت سفارش برای اطلاع از قیمت دقیق رزومه نویسی می توانید از وب سایت زمان استعلام قیمت بگیرید. اخذ استعلام رایگان بوده و بدون محدودیت تعداد است. پاسخگویی فوری بوده و معمولا در کمتر از یک ربع ،پیش فاکتور خدمات نویسندگی ارسال می گردد. برای اخذ استعلام قیمت و یا ثبت سفارش مطابق راهنمای زیر عمل کنید :

– اگر عضو سایت زمان نیستید، لطفا ثبت نام تان را تکملی کنید » ثبت نام
– پس از عضویت و ورود به حساب کاربری تان، یک درخواست جدید ایجاد کنید.
– توضیحات کاملی در خصوص درخواست تان را ارائه دهید و اطلاعات مورد نیاز را ارسال کنید.
– در کمتر از یک ربع درخواست بررسی شده و پیش فاکتوری برای تان ارسال می شود.
– با بررسی پیش فاکتور و اطلاع از قیمت، تاریخ تحویل و تخفیف در خصوص رد یا تایید اقدام نمایید.

قیمت نگارش رزومه، CV و Cover Letter

شبکه زمان حداکثر تخفیف را برای سرویس های نویسندگی در نظر می گیرد. موسسات و مراکز مختلفی در سطح کشور به صورت آنلاین و حضوری، خدمات نگارش رزومه و cv را ارائه می دهند. مرکز زمان هر ماه یک بار تعرفه های خدماتی مراکز را رصد و ثبت می کند. با بررسی و تحلیل اطلاعات به دست آمده ،مناسب ترین قیمت را برای خدمات پیشنهاد می دهیم. برای دانشجویان تخفیف حداکثری در نظر گرفته می شود. تعرفه نویسندگی رزومه کاری و تحصیلی به شرح زیر است :

قیمت نگارش رزومه تحصیلی
(کارشناسی)

هر برگ رزومه دانشجویی
۲۵۰۰۰ تومان
زبان رزومه : فارسی

قیمت نگارش رزومه تحصیلی
(کارشناسی ارشد)

هر برگ رزومه دانشجویی
۴۰۰۰۰ تومان
زبان رزومه : فارسی

قیمت نگارش رزومه تحصیلی
(دکترا)

هر برگ رزومه دانشجویی
۷۵۰۰۰ تومان
زبان رزومه : فارسی

قیمت نگارش رزومه شغلی
(کاری)

هر برگ رزومه دانشجویی
۵۰۰۰۰ تومان
زبان رزومه : فارسی

قیمت نگارش CV تحصیلی
(کارشناسی)

هر برگ CV دانشجویی
۳۵۰۰۰ تومان
زبان رزومه : فارسی

قیمت نگارش CV تحصیلی
(کارشناسی ارشد)

هر برگ CV دانشجویی
۵۵۰۰۰ تومان
زبان رزومه : فارسی

قیمت نگارش CV تحصیلی
(دکترا)

هر برگ CV دانشجویی
۸۰۰۰۰ تومان
زبان رزومه : فارسی

قیمت نگارش CV شغلی
(کاری)

هر برگ CV استخدامی
۸۰۰۰۰ تومان
زبان رزومه : فارسی

قیمت نگارش کاورلتر تحصیلی
(کارشناسی)

هر برگ کاورلتر دانشجویی
۵۰۰۰۰ تومان
زبان رزومه : فارسی

قیمت نگارش کاورلتر تحصیلی
(کارشناسی ارشد)

هر برگ کاورلتر دانشجویی
۷۵۰۰۰ تومان
زبان رزومه : فارسی

قیمت نگارش کاورلتر تحصیلی
(دکترا)

هر برگ کاورلتر دانشجویی
۱۱۰۰۰۰ تومان
زبان رزومه : فارسی

قیمت نگارش کاورلتر شغلی
(کاری)

هر برگ کاورلتر استخدامی
۱۰۰۰۰۰ تومان
زبان رزومه : فارسی

نمونه کار رزومه نویسی (ارسال فوری نمونه)

نمونه کار رزومه نویسی (ارسال فوری نمونه) در وب سایت زمان می توانید به صورت رایگان نمونه کارهای رزومه نویسی را دریافت کنید. نمونه کارهایی که ارسال می شوند شامل درخواست هایی هستند که قبلا برای مشتریان انجام شده اند. در نمونه کارها اطلاعات شخصی و محرمانه مشتریان حذف می شوند. همچنین این امکان وجود دارد که از بانک اطلاعاتی مرکز، رزومه های منتخب و پرتقاضا ارسال شود. برای دریافت نمونه رایگان رزومه نویسی مطابق راهنمای زیر عمل کنید :

– وارد حساب کاربری تان شده و یک درخواست جدید ایجاد کنید.
– از منوی دپارتمان گزینه نمونه کار رایگان را انتخاب کرده و از منوی خدمات، رزومه نویسی را انتخاب کنید.
– در بخش توضیحات نیز هر موردی که می بایست مطرح شود ارائه نمایید.
– همان روز نمونه کار رزومه نویسی برای تان ارسال می شود .

سرعت رزومه نویسی (تحویل فوری رزومه و cv)

سرعت رزومه نویسی (تحویل فوری رزومه و cv) نگارش رزومه، CV و کاورلتر فوری انجام می شود. سرعت انجام پروژه به میزان جامع بودن اطلاعاتی بستگی دارد که مشتری در اختیار نویسنده رزومه قرار می دهد. معمولا ابتدا یک توضیح کامل از آنچه مشتری نیاز دارد دریافت می کنیم. سپس بر اساس نیاز وی سفارش را انجام می دهیم. معمولا سفارش نگارش رزومه، CV و کاورلتر برای استخدام و کاریابی، پذیرش در دانشگاه و یا چاپ مقاله و ژورنال و … است. در هر زمینه بر اساس مهلت زمانی مشتری و کیفیت کار، سرعت نوشتن رزومه و CV و کاورلتر را مشخص می کنیم. در حالت کلی تقسیم بندی سرعت نوشتن رزومه، سی وی و کاورلتر به شرح زیر است :

سرعت نگارش رزومه

تحویل ۲۴ ساعته
کیفیت » حرفه ای

سرعت نگارش CV

تحویل ۲۴ تا ۴۸ ساعته
کیفیت » حرفه ای

سرعت نگارش کاورلتر

تحویل ۲۴ تا ۷۲ ساعته
کیفیت » کاملا تخصصی

تاریخ تحویل رزومه، cv و کاورلتر مطابق نظر کارفرما تعیین می شود.

در اکثر سفارش ها مهلت زمانی را مشتری تعیین می کند. مرکز زمان سفارش ها را با دو سرعت تحویل فوری و تحویل عادی انجام می دهد. در تحویل با سرعت عادی، سفارش رزومه نویسی و درخواست های مرتبط با فراغ بال و بدون محدودیت زمانی خاصی انجام می شود. اما در نوشتن رزومه یا نوشتن CV و کاورلتر به صورت فوری، مطابق تقویم کاری مشتری و زمانی که مشتری تعیین می کند سفارش را انجام می دهیم.

تاریخ تحویل رزومه، cv و کاورلتر مطابق نظر کارفرما تعیین می شود. در صورتی که رزومه (RESUME)، CV (curriculum vitae) و کاورلتر COVER LETTER را برای تاریخ خاصی نیاز دارید کافیست از طریق حساب کاربری تان در وب سایت تخصصی زمان، توضیحات مرتبط را ثبت کنید.

نگارش آنلاین رزومه (ساخت آنلاین رزومه Resume)

شبکه تخصصی زمان تعطیلی ندارد. در تمامی ایام سال حتی روز های تعطیل رسمی مرکز زمان دایر بوده و خدمات تخصصی آنلاین را ارائه می دهد. تعداد زیادی نویسنده از سراسر کشور عضو گروه زمان می باشند. در هر ساعتی از شبانه روز امکان استعلام گیری و رزرو نویسنده ماهر وجود دارد. جهت دریافت راهنمای و مشاوره رایگان با همکاران بخش پشتیبانی تماس حاصل فرمایید.

نگارش آنلاین رزومه (ساخت آنلاین رزومه Resume) پشتیبانی وب سایت زمان شبانه روزی است. جهت دریافت اطلاعات تماس با مرکز کلیک کنید » تماس با ما

آشنایی با رزومه (RESUME)

رزومه کلمه ای است در زبان فرانسه RESUME که به نوشته‌ای گفته می‌شود که پیشینهٔ تحصیلی، مهارتی و شغلی و برخی جزئیات زندگی یک شخص در آن درج می‌شود تا شرکت‌ها و کارفرماها بتوانند با مطالعهٔ آن در مورد استخدام یک شخص تصمیم بگیرند. معمولا تمامی شرکت ها برای استخدام افرادی که نیاز دارند ابتدا رزومه افراد را جمع آوری می کنند. با بررسی رزومه ها، افرادی را که صلاح می دانند برای استخدام و یا شرکت در مصاحبه استخدامی دعوت می کنند. بنابراین رزومه کاری یا تحصیلی ارزش بالایی برای افراد دارد و سندی سرنوشت ساز است. رزومه را به عنوان یک سند سرنوشت ساز در نظر بگیرید. هر چه نوشتار و طراحی بصری و حجم و بیان در رزومه حرفه ای تر باشد اثربخشی بیشتری در ذهن مخاطب رزومه خواهد داشت.

بخش های مختلف یک رزومه Resume

رزومه ها معمولا دارای پنج بخش اصلی هستند که عبارت است از : بخش معرفی شخصی، بخش سوابق تحصیلی، بخش فنون و مهارت ها ، بخش موفقیت ها و دستآوردها و بخش علایق و توانمندی ها و …! آنچه باعث می شود تا نگارش رزومه آسان نباشد تفاوت در سلایق و بینش و معیارهای کارفرمایان و یا مراکز آموزشی است. بنابراین پیش از نگارش رزومه بایستی اطلاعات کامل و جامعی در خصوص خواسته ها، انتظارات، علایق، ویژگی های تاثیرگذار در تصمیم گیری مخاطب رزومه و هر اطلاعاتی که می تواند باعث شود رزومه شما نسبت به سایر متقاضیان برجسته تر باشد تهیه نمود.

بخش های مختلف یک رزومه Resume بسیاری رزومه کاری را با سابقه کاری یکسان می دانند. این نوع برداشت از مفهوم رزومه اشتباه است. سوابق کاری در واقع صرفا یک بخش از بخش های مختلف یک رزومه است. زمینه های کاربرد رزومه زیاد است اما در حالت کلی رزومه یک سند تخصصی است. Resume متنی است که شما را با در نظر گرفتن سوابق، مهارت ها، علایق، اهداف و سلیقه تان به مخاطب معرفی می کند. پس صرفا درج سوابق کاری در یک برگه A4 را نمی توان یک رزومه نامید!

آشنایی با CV ، curriculum vitae (تفاوت رزومه با CV)

اولین تفاوت رزومه و CV در حجم صفحات است. CV در واقع همان رزومه است منتهی حجم CV بیشتر از حجم رزومه است. معمولا رزومه ها در یک تا سه برگ نوشته می شوند. اما در CV می توان تا ۴ یا ۵ برگ برای درج سوابق اختصاص داد. معمولا در CV اطلاعات به صورت تیتروار و در قالب عناوین آورده می شود اما در رزومه اطلاعات می بایست به صورت مختصر و مفید ارائه شود. هدف از ارائه رزومه، تسلیم اطلاعات جامع ولی کاملا مختصر و خلاصه شده است اما در CV باید تا می توان به نکات جزئی تر اشاره کرد. در واقع CV نسخه بسیار کامل تر رزومه است.

آشنایی با CV ، curriculum vitae (تفاوت رزومه با CV) یک تفاوت دیگر رزومه با CV در نوع نگارش و میزان محتوای نوشته شده است. در رزومه محتوا به صورت عناوین و تیترهای کاملا خلاصه وار ارائه می شود و هر تیتر شامل کوتاه ترین شکل ارائه اطلاعات است. اما در CV بایستی در خصوص هر عنوان و هر تیتر تمامی اطلاعات به صورت کامل ارائه شود.

مهم ترین تفاوت کاربرد رزومه و CV

یکی دیگر از تفاوت های مهم رزومه و CV در نوع کاربرد یا استفاده است. از رزومه ها بیشتر برای استخدام و یافتن کار (شغل) استفاده می کنیم. از CV بیشتر برای پذیرش کرسی تحصیلی یا بورس از دانشگاه ها استفاده می کنیم. CV برای اخذ بورس یا پذیرش تحصیلی در دانشگاه ها مورد نیاز است. داشتن CV (curriculum vitae) برای پذیرش تحصیلی در مراکز آموزشی خارج از کشور الزامیست. در CV نویسی بهتر است کلیه سوابق آموزشی تان را لیست کرده و دسته بندی کنید. در CV نویسی تمرکز بر روی مباحث و موارد و مسائل آموزشی است.

تفاوت کاربرد رزومه و CV درست است که CV در استخدام نیز کاربرد دارد اما بیشترین مورد استفاده از CV در دانشگاه ها و در مرحله پذیرش دانشگاه است. در نوشتن CV برای دانشگاه آن بخش از رزومه را که با امور آموزشی و تحصیلی مرتبط نیست را حذف می کنیم.

بخش های مختلف یک CV ( curriculum vitae )

دانشجویان با نوشتن CV به تشریح و توضیح جامع و کامل شخصیت خود، تحصیلات و کارهای علمی و آموزشی شان می پردازند. بخش های مختلف یک CV به ترتیب زیر است:

  • مشخصات فردی (نام و نام خانوادگی و …)
  • اطلاعات تماس دقیق (ایمیل، شماره همراه، شماره ثابت و …)
  • علایق پژوهشی (زمینه ها و حوزه های مورد علاقه برای تحقیق)
  • تحصیلات (مدارک اخذ شده در طول دوران تحصیل در مقاطع مختلف)
  • جوایز (جایزه ها و افتخارات کسب شده علمی مرتبط با سوابق آکادمیک)
  • بورس ها (بورسیه های تحصیلی کسب شده)
  • سوابق پژوهشی (سابقه تحقیقاتی در حوزه های علمی)
  • سوابق تدریس (سابقه تدریس در مباحث علمی)
  • سوابق مدیریتی (سابقه اشتغال و تصاحب پست های مدیریتی مرتبط با حوزه تخصصی)
  • دوره های آموزشی مرتبط (لیست دوره های آموزشی که در آن شرکت کرده اید)
  • مهارت های پژوهشی و فنی  (فنون و مهارت هایی که در تحقیق و مکان هایی نظیر آزمایشگاه دارید)
  • مجوز ها و پروانه ها (مجوزهای علمی و پروانه های تخصصی مرتبط با حوزه علمی و دانشگاهی که اخذ نموده اید)
  • عضویت در انجمن ها و مجامع (اعلام عنوان انجمن ها و مجامع معتبر علمی و فنی که در آن عضو شده اید)
  • سوابق نشر (ارائه لیست کارهای علمی که به مرحله چاپ و نشر رسیده است.)
  • همایش ها و کنفرانس ها و سخنرانی ها (اعلام لیست همایش ها و کنفرانس ها و سخنرانی هایی که توسط شما ارائه و اداره شده است)
  • معرفین (معرفی افراد متخصصی که می توانند نسبت به تخصص و مهارت شما در رشته تخصصی و حوزه تخصصی مرتبط گواه باشند.)

اهمیت نوشتن یک CV حرفه ای!

نوشتن CV خوب و تخصصی، سرنوشت ساز است. این مطلب درست است که CV ( curriculum vitae ) همه ماجرای پذیرش نیست اما نقشی بسیار مهم در گذر از مرحله اول پذیرش را دارد. توصیه ما این است که سعی کنید در مقابل هر عنوان و تیتر و ردیفی که در CV می آورید حتما یک مدرک مستند و قابل اتکا ارائه دهید تا CV شما کاملا معتبر و قابل استناد باشد.

اهمیت نوشتن یک CV حرفه ای! یک CV خوب و تخصصی کار برندسازی را برای شما انجام می دهد. بنابراین در CV نویسی کاملا دقیق و ماهرانه عمل می کنیم. مرکز زمان به عنوان یکی از مراکز حرفه ای رزومه نویسی، خدمات نوشتن رزومه تخصصی، CV تخصصی و کاورلتر حرفه ای را ارائه می دهد. خدمات رزومه نویسی، CV نویسی ( curriculum vitae ) و کاورلتر برای زبان های انگلیسی، فارسی، ترکی آذربایجانی و ترکی استانبولی ارائه می شود.

آشنایی با COVER LETTER کاورلتر (نامه پوششی یا حمایتی)

نسخه کامل تر و تشریحی CV را کاورلتر COVER LETTER می گوییم. در واقع مهم ترین فاکتور پذیرش دانشجویان در مرحله بررسی سوابق کاورلتر Cover Letter است. در نوشتن COVER LETTER تمامی تلاش ما این است که بتوانیم لیاقت دانشجو را در تصاحب موقعیت مورد نظر ثابت کنیم. اگر دانشجوی متقاضی تحصیل در مقطع ارشد و دکترا در خارج از کشور هستید حتما می بایست یک کاورلتر Cover Letter تخصصی و خوب تهیه کنید.

 آشنایی با COVER LETTER کاورلتر (نامه پوششی یا حمایتی) هدف از نوشتن کاورلتر Cover Letter توسط دانشجو این است که بتواند صلاحیت و لیاقت خود را برای ورود به دانشگاه و یا اخذ بورسیه ثابت کند. پس تا می توانیم بایستی به شرح ویژگی ها، مهارت ها، تخصص ها و … دانشجو پرداخت. تفاوت cv و Cover Letter این است که cv به صورت تیتروار است و Cover Letter به صورت تشریحی و توصیفی.

تعریف واضح تر کاورلتر COVER LETTER :

ترتیب رسیدگی به مدارک دانشجو در دانشگاه های خارجی بر اساس مدارک تسلیمی عبارت است از بررسی کاورلتر Cover Letter، بررسی رزومه و CV، بررسی معرفی نامه یا توصیه نامه، مقاله و سایر موارد. پس اهمیت Cover Letter کاملا برجسته و واضح است. نوشتن Cover Letter زمان بر تر و دشوارتر از نگارش رزومه یا نوشتن CV است. نکته مهم در نوشتن Cover Letter این است که حجم متن نباید بیش از ۲ صفحه باشد.

تعریف ملموس کاورلتر COVER LETTER : تعریف ملموس کاورلتر COVER LETTER » کاورلتر یک متن پوششی یا حمایتی است که همراه با رزومه یا CV ارائه می شود و ثابت می کند که شما لیاقت و صلاحیت و شایستگی در موضوع مرتبط (پذیرش بورس دانشگاه، استخدام و …) را دارید.

بخش های مختلف کاورلتر دانشگاهی (پذیرش/ بورس تحصیلی)

معمولا هر کاورلتر دانشگاهی یا آکادمیک دارای ۵ پاراگراف مهم و اصلی است که شامل موارد زیر است:

  • بخش معرفی : در این بخش به صورت کامل خود را معرفی کنید. جایگاه و مرتبه و اعتبار و شغل فعلی تان را اعلام کنید. دلایل مستندی که نشان دهنده شایستگی و صلاحیت شما در پذیرش به عنوان دانشجو در دانشگاه مورد نظرتان است اعلام کنید. به حوزه های تخصصی و علمی و تحقیقاتی که در آن فعالیت دارید اشاره کنید. در ارائه اطلاعات دقیق باشید. از ارائه اطلاعات ناقص یا غلط خودداری کنید. در اعلام تاریخ ها دقیق باشید. خصوصا در اعلام تاریخ دفاع از پایان نامه دقت کنید که تاریخ اعلام شده صحیح باشد.
  • بخش پایان نامه : بهتر است این بخش از کاورلتر در ۵ تا ۶ سطر خلاصه شود. در این پاراگراف ابتدا به اعلام تاریخ دفاع از پایان نامه بپردازید. سپس در خصوص عنوان پایان نامه، هدف، نتایج و … بحث کنید. بهتر است هر پاراگراف پایان نامه را در یک جمله در کاورلتر خلاصه کنید.روی نقاط قوت و کلیدی و مهم پایان نامه متمرکز شوید. قرار است بر اساس صلاحیت و شایستگی علمی انتخاب شوید پس به دنبال اثربخشی علمی باشید. نقاط قوت و مهمی که در پایان نامه وجود دارد را برجسته تر کنید. بهتر است به افتخارات علمی و جوایز علمی دریافتی اشاره کنید.
  • بخش سوابق تدریس : این بخش را در یک یا دو پاراگراف خلاصه کنید. معمولا پذیرش ها به دو صورت امکان تحصیل در دانشگاه یا دریافت بورسیه جهت تحصیل در دانشگاه است. اگر می خواهید بورس تحصیلی بگیرید بایستی حتما سوابق تدریس مستندی داشته باشید. در واقع دانشگاه های معتبر به دنبال متخصصینی هستند که علم و دانش ملکه ذهن شان شده است و می توانند آنچه را آموخته اند به دیگران نیز بیاموزند. برای نوشتن این بخش بهتر است ابتدا تمامی سوابق تدریسی خود، چشم اندازها، اهداف، توانایی ها، علاقه مندی ها و … را رد دو تا سه صفحه بنویسید. سپس با مطالعه مجدد نوشته های تان، به صورت کاملا خلاصه وار سوابق تدریس را در یک یا دو پارگراف خلاصه کنید.
  • بخش سوابق کاری : بهتر است در این بخش به اعلام سوابق کاری در گذشته و حال پرداخته و از همه مهمتر، ردیف های شغلی که مرتبط با تخصص و حوزه دانش و رشته تحصیلی تان است را واضح تر و روشن تر بیان کنید. ارائه سوابق کاری باعث می شود تا هیئت پذیرش شناخت بهتر و دقیق تری نسبت به شما و تجربیات و تخصص تان داشته باشند. بنابراین بهتر است در ارائه سوابق کاری به تمامی مواردی که می تواند ارتباط شما با رشته تخصصی و دانش تان را برجسته تر کند اشاره کنید. به بیان روشن تر با جملات ماهرانه ثابت کنید که بهترین انتخاب برای دانشگاه هستید.
  • بخش نتیجه گیری : سعی کنید خواسته خود را در این بخش خلاصه و مفید ارائه کنید. از ارائه نظرات شخصی خود در خصوص خودتان خودداری کنید. داوری بر عهده هیئت داوری است بنابراین فقط روی توانایی ها و ویژگی های تان متمرکز شوید. از تشکر و قدردانی های استعاره ای خودداری کنید. هیئت داوری یا هئیت پذیرش مطمئنا به دنبال بهترین گزینه های انتخابی هستند. بنابراین به تشکر و قدردانی شما توجه چندانی ندارند. تشکر و قدردانی برای زمانی خواهد بود که پذیرفته می شوید. در این بخش یک جمع بندی کامل داشته باشید.

کاورلتر معمولا برای اپلای ارشد و اپلای دکترا، برای کار، برای ویزای توریستی، برای مقاله و … نوشته می شود. مرکز زمان خدمات تخصصی نگارش کاورلتر cover letter را ارائه می دهد.

بخش های مختلف کاورلتر دانشگاهی (پذیرش/ بورس تحصیلی) در نوشتن کاورلتر برای دانشگاه‌های مختلف سعی کنید فرمت استاندارد هر دانشگاه را بیابید. معمولا هر دانشگاهی از استاندارد نگارشی بخصوصی در تهیه و دریافت اسناد استفاده می کند. به نوع فونت، اندازه فونت، صفحه بندی، حاشیه ها و … دقت کنید. سعی کنید خلاصه نویسی کنید و وارد جزئیات نشوید، معمولا در مرحله مصاحبه نیاز است تا وارد مباحث جزئی و تخصصی شوید. سعی کنید حجم کاورلتر Cover Letter بیش از دو صفحه نباشد. معمولا کاورلترهای موفق در ۱ تا ۲ صفحه نوشته می شوند.

رزومه، CV یا کاورلتر Cover Letter چه زمانی موفق است؟

یک کارفرما به دنبال استخدام چه کسی است؟ اگر بتوانید به این سوال پاسخ دهید حتما رزومه تان مورد پذیرش خواهد بود. اگر بتوانید به این سوال که “یک دانشگاه کدام دانشجو را می پذیرد؟” پاسخ دهید می توانید یک CV عالی بنویسید.

رزومه، CV یا کاورلتر Cover Letter چه زمانی موفق است؟ کاورلتر در واقع نسخه کامل تر CV است و دانشگاه ها برای پذیرش در مقطع ارشد و دکترا از دانشجویان می خواهند تا کاورلتر (Cover Letter) تهیه نموده و تحویل دانشگاه دهند. پس باید به دنبال نمونه های موفق باشید بهتر است به دنبال رزومه، CV و یا کاورلتر افراد موفق باشید. در مرکز زمان این کار توسط پرسنل متخصص انجام می شود. در واقع بهترین و موفق ترین فرم های آماده رزومه ارائه می شود و در صورت نیاز فرم های جدید متناسب با نیاز و درخواست مشتریان طراحی و ارائه می شود.

نکات مهم در موفقیت رزومه، cv و کاورلتر

برخی موارد در رزومه و CV و کاورلترهای موفق قابل مشاهده است که به شرح زیر است :

  • اطلاعات تماس کامل : درج کامل اطلاعات تماس نظیر آدرس، ایمیل، شماره تلفن ثابت و همراه، اعلام ID اکانت نرم افزارهای ارتباطی متعارف نظیر واتس اپ، تلگرام و …، لینک اکانت های کاری، ساعات پاسخگویی به تماس ها و …
  • عنوان حرفه ای سند : بهتر است عنوان شغلی خود را به صورت واضح در رزومه بنویسید. به عنوان مثال اگر مهندس کامپیوتر هستید بهتر است در رزومه کاری خود بعد از بخش اطلاعات تماس، عنوان شغلی تان را با فونتی خوانا بنویسید مثلا “مهندس کامپیوتر – برنامه نویس حرفه ای”. یا مثلا اگر حسابداری هستید بنویسید “حسابدار ارشد”
  • کلمات کلیدی حرفه ای : به دنبال کلمات کلیدی حرفه ای باشید که می تواند نظر مدیر استخدام را جلب کند. مثلا در بررسی رزومه مترجم برای استخدام ما به دنبال کلمات کلیدی فوق می گردیم: رشته تحصیلی، سابقه کاری، نمونه کار، رشته های تخصصی، مقطع تحصیلی، رشته مورد علاقه، علاقه به ترجمه، نظم در ترجمه، دقت در ترجمه، دیکشنری های مورد علاقه، سرعت ترجمه، مشاورین ترجمه، رفرنس های ترجمه، نحوه رفع مشکل در ترجمه و …
  • موفقیت ها و دستاوردها : اعلام موفقیت ها و دستاوردهای مرتبط با شغل مورد نظر. این نکته بسیار مهم است که در رزومه نویسی حتما به موفقیت ها و دستاوردهایی که در حوزه کاری مورد نظرتان برای استخدام داشته اید اشاره کنید. مثلا در استخدام مترجم با به میزان جلب رضایت و خرسندی مشتریان از کار مترجم اهمیت زیادی می دهیم. اگر مترجم بتواند به صورت مستند ثابت کند که در کارهای قبلی ترجمه توانسته رضایت مشتریان را جلب کند، نظر ما برای استخدام مترجم جلب خواهد شد.
  • سوابق و تجارب حرفه ای : سابقه کاری حرفه ای و داشتن تجربه در زمینه مورد نظر برای استخدام تاثیر بسزایی در استخدام متقاضی دارد. در استخدام متقاضیان بر اساس سابقه کاری و تجربه حرفه ای عمل می شود. هر مرکز و موسسه و شرکت و نهادی تمایل دارد تا از متقاضیانی برای استخدام و کار دعوت کند که دارای سابقه کاری مرتبط و تجربه قابل قبولی باشند.
  • معیارهای ارزیابی برجسته : ذکر اعداد و ارقام در رزومه بسیار مهم است. مثلا اعلام تعداد سال های فعالیت، تعداد ساعات آموزشی، تعداد دوره های تخصصی گذرانده شده و … مهم است. می توان با درج صحیح و دقیق ارقام و اعداد کلیدی و جذاب، نظر مدیر استخدام را جلب نمود. مثلا در استخدام مترجم در برخی رزومه ها مترجمین به ترجمه ۴۰۰۰۰۰ کلمه در طول دوران کاری ترجمه اشاره می کنند. این عدد در ذهن مدیر استخدام حک می شود.
  • مدارک، مدارج و گواهی نامه ها : اعلام مدرک هایی که اخذ کرده اید، مدارج علمی کسب شده و گواهی نامه های تان بسیار مهم است. بسیاری از مدیران استخدام به فعال بودن و پویایی متقاضیان استخدام و کار اهمیت زیادی می دهند. طبیعتا فردی که زمان و عمر خود را صرف ترقی در حوزه تخصص خود نموده و در دوره های تخصصی شرکت کرده و مدارک و مدارج و گواهینامه های مرتبط با اخذ نموده در اولویت استخدامی قرار دارد.
  • علایق و انتظارات و برآوردها : بهتر است در رزومه ها به علایق مرتبط با حوزه کاری مورد نظرتان برای استخدام اشاره کنید. سعی کنید انتظارات تان را در رزومه مطرح نکنید! انتظارات را در مرحله مصاحبه مطرح کنید. صرفا اگر احتمال می دهید که انتظارات تان از نظر مدیر استخدام مطلوب است و با استقبال روبه رو می شود طرح کنید. برآورد های تان را از شرکت مورد نظرتان برای استخدام از جنبه مثبت طرح کنید. بگویید که چرا می خواهید در شرکت استخدام شوید. علت جذاب بودن استخدام در شرکت مورد نظرتان را مطرح کنید.
  • فن بیان و نوشتار قوی : در نگارش رزومه از افعال من و … استفاده نکنید. مدیر استخدام می داند که رزومه در مورد شماست. پس بهتر است با لحن بیانی شیوا و رسمی و رسا آنچه نیاز است در رزومه بنویسید. اگر خودتان رزومه تان را می نویسید بهتر است به دنبال رزومه افراد موفق باشید. بهتر است از سبک و زبان و بیان رزومه افراد موفق استفاده کنید.
  • قالب و فرمت زیبا : ظاهر رزومه و گرافیک رزومه تاثیر زیادی در جذب مدیر استخدام دارد. هر چه رزومه شکیل تر و با پرستیژ کاری بالاتری ارائه شود، ضریب موفقیت افزایش چشمگیری خواهد داشت.

در نگارش رزومه (رزومه نویسی) به دنبال رفع نیاز مسئول استخدام (مدیر استخدام) یا پذیرش گر باشید. قرار نیست در رزومه هر آنچه صلاح می دانید بنویسید مثلا نیازی نیست از جدول، پانویس، نمودار و … استفاده کنید. مسئول یا مدیر استخدام در صورت نیاز از شما اطلاعات بیشتری خواهد خواست. هدف در رزومه نویسی این است که بتوانید دقیقا تصویر فردی را که مدیر استخدام می خواهد استخدام کند در ذهن وی ترسیم کنید. پس به دنبال ارائه اطلاعاتی باشید که مسئول استخدام یا مدیر استخدام تمایل دارد در رزومه شما ببیند و به آن نیاز دارد. مطالب ذکر شده در مورد CV (Curriculum Vitae) و کاورلتر Cover-Letter نیز صادق است.

نکات مهم در موفقیت رزومه، cv و کاورلتر بهتر است در نگارش رزومه کاری به دنبال رزومه های انگلیسی افراد موفق باشید، در انتخاب محتوای رزومه دقت کنید، نوشتن یک رزومه تخصصی نیازمند بررسی دقیق و کامل است. بهتر است برای نوشتن یک رزومه خوب حتما با پرسنل شرکتی که قصد دارید در آن استخدام شوید ارتباط برقرار کنید. اطلاعات کلیدی و مفیدی در خصوص آنچه مورد نیاز و توجه شرکت مورد نظرتان است کسب کنید. به دنبال نمونه رزومه های پذیرش شده باشید و مطمئنا نتیجه خواهید گرفت.

تضمین کیفیت رزومه، CV و کاورلتر

خدمات نگارش رزومه، نوشتن CV و نوشتن کاورلتر COVER LETTER همانند سایر خدمات مرکز تخصصی زمان، شامل ضمانت کامل کیفیت است. خدمات رزومه نویسی، CV نویسی و کاورلترنویسی تا یک سال از تاریخ صدور فاکتور، شامل ضمانت تایپ و بازبینی و ویرایش رایگان است. همچنین در صورت وجود هرگونه مشکلی سریعا نسبت به رفع مشکل و نواقص به صورت رایگان اقدام می گردد.

تضمین کیفیت رزومه، CV و کاورلتر رزومه، cv و کاورلتری که توسط مرکز زمان ارائه می شود ضمن ضمانت کامل کیفی، یک سال وارانتی و خدمات پشتیبانی دارد.

اطلاعات دروغ در رزومه!

رزومه شما با دقت بررسی می شود. هر شرکت و اداره و دانشگاهی که رزومه شما را بررسی می کند با دقت کلمه به کلمه رزومه و CV و کاورلتر را بررسی می کند. در صورتی که بند، جمله، بخش یا موردی مشاهده شود که غیرواقع بوده و یا صحیح نباشد مطمئنا با سرنوشت خود بازی کرده اید. در برخی موارد پیش آمده است که در کاورلتر یا CV تاریخ دفاع از پایان نامه به درستی ثبت نشده است و با آنچه در نسخه چاپی وجود دارد مغایرت دارد و همین مساله باعث حذف رزومه شده است.

 اطلاعات دروغ در رزومه! در برخی موارد عدم درج صحیح اعداد و ارقام نظیر تاریخ قبولی، تاریخ اخذ گواهینامه، سن، معدل و … باعث شده است تا در خصوص صداقت صاحب رزومه شک و تردید حاصل شود. بنابراین در نوشتن رزومه، نوشتن CV و نوشتن کاورلتر نهایت دقت را داشته باشید. چندین و چند بار متن نوشته شده را بخوانید. از صحت تمامی اطلاعات (کلمه به کلمه) اطمینان حاصل کنید.

 اطلاعات دروغ در رزومه! معمولا برای هر عنوان و مدرک و تیتری که وارد می کنید بایستی یک سند یا رفرنس معتبر معرفی کنید. دقت کنید که در معرفی رفرنس ها اطلاعات به صورت کامل و دقیق ارائه شده و به گونه ای باشد که وجه تمایز بین موارد مشابه باشد. گاهی اوقات نام بردن از افراد بدون ارائه اطلاعات کامل تر و جزئی تر سبب یافتن نتایج مشابه می شود که به ضرر صاحب رزومه است.

طرح کردن انتظارات شغلی در رزومه!

بهتر است در رزومه تخصصی و حرفه ای بحثی از انتظارات تان از شرکت یا دانشگاه و … نداشته باشید. صرفا در صورتی که شرکتی که قصد استخدام شما را دارد از شما بخواهد میزان حقوق و یا هر خواسته دیگری را طرح نمایید می توانید نسبت به بیان انتظارات تان اقدام کنید. در غیر این صورت از ارزش و اعتبار و جذابیت رزومه تان کاسته می شود. توصیه می شود بحث مرتبط با انتظارات را در جلسه مصاحبه طرح کنید.

ضعف های خود را در رزومه جبران نکنید!

ارائه اطلاعات غلط یک اشتباه بزرگ در رزومه نویسی است. گاهی اوقات متقاضیان استخدام و دانشجویان تلاش می کنند تا از واقعیت ها دور شوند و اطلاعات غیردرستی در رزومه ارائه می دهند. به عنوان مثال میزان تسلط یک جویای کار به زبان انگلیسی در بخش Speaking ضعیف است و در Writing و Reading و Comprehension (درک مطلب) در سطح متوسط است. اما در رزومه میزان تسلط به Speaking را متوسط اعلام می کند. متقاضی و صاحب رزومه بایستی به این نکته واقف باشد که دیر یا زود تمامی اطلاعات مندرج در رزومه با دقت مورد بررسی قرار می گیرد. در صورتی که اطلاعات با واقعیت مغایرت داشته باشد متقاضی پذیرش در دانشگاه یا متقاضی استخدام متضرر خواهد شد.

ضعف های خود را در رزومه جبران نکنید! رزومه Resume سرنوشت ساز است بهتر است اطلاعاتی را که به ضررتان است حذف کنید تا اینکه بخواهید از واقعیت ها فاصله گرفته و خود را در آینده دچار مشکل کنید.

توضیحات اضافه در رزومه Resume !

به این نکته دقت کنید که هیئت داوری یا مدیر استخدام مدت زمان مشخصی را صرف بررسی رزومه شما می کند. مهارت در نوشتن رزومه از این حیث اهمیت زیادی دارد. مرکز زمان در خصوص نوشتن تخصصی رزومه، cv و کاورلتر cover letter بسیار وسواس دارد. اطلاعات بایستی به درستی گلچین شده و در قالب رزومه و cv و کاورلتر ارائه شود. ارائه اطلاعات ناقص و یا ذکر توضیحات اضافه در رزومه هر دو نادرست است و به ضرر مشتری تمام خواهد شد.

توضیحات اضافه در رزومه Resume ! مطابق تجربه و بازخورد نظرات مشتریان، رزومه هایی که خلاصه وار، جامع، دقیق و به دور از اضافه گویی و یا کم گویی هستند بهترین نتیجه ها را کسب می کنند. بنابراین در مرکز زمان مهم ترین کاری که در نگارش رزومه و cv و کاورلتر انجام می دهیم این است که هر سفارش را بر اساس زمینه مورد نظر و نوع کاربردی دسته بندی کرده و مناسب ترین چهارچوب، فرمت و شکل ارائه را انتخاب می کنیم.

معرفی معرف ها و رابط ها در رزومه!

هدف از نوشتن رزومه و cv و کاورلتر در حالت کلی تعیین سرنوشت است. گاهی اوقات اطرافیان مان در تعیین سرنوشت تان نقش بسزایی ایفا می کنند. خصوصا اساتید دانشگاهی، مدیران، رؤسا، مشاوران، نویسندگان، ناشران و … که دارای سمت های معتبر تجاری، اداری و علمی هستند می توانند معرف ما باشند. اما یک نکته مهم وجود دارد که باید به آن توجه کرد.

معرفی معرف ها و رابط ها در رزومه! ابتدا خوب تحقیق کنید تا مطمئن شوید که دانشگاه مورد نظر شما یا شرکتی که برای استخدام انتخاب کرده اید تمایل دارد تا با معرفین شما نیز ارتباط برقرار کند. معمولا اکثر شرکت ها پس از بررسی رزومه ها و انتخاب رزومه های برتر، در جلسات مصاحبه از متقاضیان استخدام می خواهند تا معرف یا معرفینی را به شرکت معرفی کنید تا در خصوص شما و ویژگی های شما اطلاعات بیشتر و دقیق تری کسب کنند.

معرفی معرف ها و رابط ها در رزومه! در خصوص دانشگاه ها نیز این احتمال وجود دارد که دانشگاه از شما بخواهد معرف یا معرفینی داشته باشید. معمولا در نگارش کاورلتر اشاره ای خلاصه وار به معرفین داریم. تصمیم گیری در خصوص استفاده از بخش معرفین برای نوشتن رزومه، cv یا کاورلتر به تحقیق و بررسی دقیق نیاز دارد که پس از دریافت سفارش، این کار توسط مرکز زمان انجام می شود.

استفاده از ایمیل غیررسمی در رزومه

در نگارش رزومه، cv و کاورلتر اطلاعات تماس دقیق ارائه دهید. اگر اکانت یا اکانت هایی در شبکه های اجتماعی دارید که مرتبط با تخصص تان است می توانید در بخش اطلاعات تماس رزومه تان بیاورید. اما اشتباهی که اکثر متقاضیان استخدام و دانشجویان کم تجربه مرتکب می شوند این است که از عبارت ها، اسامی و کلمات عامیانه، مضحک، بی معنی، غیرمرتبط و … استفاده می کنند.

استفاده از ایمیل غیررسمی در رزومه آدرس ایمیل یک شخص متخصص و ماهر و با تجربه بایستی زیبنده شان کاری و علمی وی باشد. بنابراین در انتخاب آدرس ایمیل دقیق باشید و به دنبال نمونه های مشهور و معتبر باشید.

اعلام اطلاعات محل کار فعلی در رزومه

زمانی که در حال نگارش رزومه برای استخدام در یک مجموعه، نهاد یا شرکت جدید هستید نیازی نیست اطلاعات محل کار فعلی تان را اعلام کنید. مطمئن باشید شرکت جدید به دنبال شناسایی نقاط ضعف و قوت شماست. هیچ مجموعه و شرکت و نهادی نمی خواهد از تعداد پرسنل اش کاسته شود و یا پرسنل حرفه ای و متخصص خود را از دست بدهد. بنابراین مطمئن در صورت تماس شرکت جدید با شرکتی که در آن مشغول به کار هستید احتمال اینکه اطلاعات خلاف واقع و به ضرر شما ارائه شود بالاست.

اعلام اطلاعات محل کار فعلی در رزومه بنابراین بهتر است از ارائه اطلاعات محل کاری که فعلا در آن اشتغال دارید بپرهیزید. همچنین در صورتی که در شرکت یا مجموعه ای قبلا مشغول بوده اید و احتمال می دهید واقعیت ها را کتمان نموده و به ضرر شما اطلاعاتی را در اختیار شرکت یا کارفرمای جدیدتان قرار دهند در مرحله رزومه نویسی حذف کنید.

اعلام اکانت های شبکه های اجتماعی در رزومه

هر شبکه اجتماعی دارای وجهه تجاری، علمی، سرگرمی، خصوصی، دوستانه و … است. بنابراین بهتر است با در نظر گرفتن حوزه تخصصی و زمینه فعالیت تان شبکه اجتماعی مناسبی را انتخاب کنید. به عنوان مثال می توانید از واتس اپ و تلگرام به عنوان کانال های ارتباطی با شما نام ببرید. از اکانت LINKEDIN برای معرفی اکانت کاری خود نام ببرید. اگر عضو جمعی تخصصی یا گروه تخصصی هستید و یا مدیر کانال و شبکه ای هستید می توانید از بسترهای حرفه ای نظیر YOUTUBE، FACEBOOK و یا تلگرام استفاده کنید به شرطی که محتوای اکانت به ضرر شما نباشد و صرفا در جهت اعتبار بخشی به شما باشد.

اعلام اکانت های شبکه های اجتماعی در رزومه در انتخاب ID برای اکانت های شبکه های اجتماعی دقیق و حساس باشید. از عناوین، عبارت ها و کلمات سست و بی معنا و مضحک استفاده نکنید. در رزومه نویسی یا CV نویسی و ارائه کاورلتر به هیچ وجه اکانت های شخصی و خصوصی را معرفی نکنید. صرفا در صورتی که اکانت تان مختص تخصص و کار و تحصیل و تحقیق تان است بهتر است در سوابق مستندتان ذکر کنید.

اعلام میزان حقوق مورد نظر در رزومه

میزان حقوق را معمولا در جلسه مصاحبه اعلام می کنند. اگر شرکت از شما خواست تا در رزومه یا درخواست کارتان میزان حقوق مورد نظرتان را اعلام کنید مجاز هستید که رقمی را اعلام کنید. با این حال بهتر است از اعلام دقیق حقوق خودداری کنید تا به مرحله مصاحبه برسید. گاهی اوقات با تفاوت های اندک فرصت های شغلی از دست می روند.

اعلام میزان حقوق مورد نظر در رزومه در اعلام میزان حقوق مورد انتظارتان در رزومه یا CV یا کاورلتر بهتر است به جای اعلام دقیق رقم دستمزد یک رقم حداقلی را اعلام کنید. تا از مرحله اول انتخاب رزومه با موفقیت گذشته و در مرحله مصاحبه حضوری به صورت مفصل و با اعتماد به نفس بیشتری در خصوص مبحث حقوق و آنچه انتظار دارید با کارفرما صحبت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *